U okviru tradicionalnog hrvatskog godišnjeg poslovnog susreta djelatnika iz putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih destinacija – poslovno turističke burze PUT, koja je u hotelu Trakošćan u Trakošćanu okupila oko 130 sudionika iz 7 zemalja, 25. studenog na prigodnoj svečanosti dodijeljene su i godišnje nagrade SIMPLY THE BEST.

Nagrade su to za inovativnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, koje već sedmu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia.

Priznanja se dodjeljuju sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom. U kategoriji Manifestacije i događanja: Njegovanje lokalnih običaja i tradicija – jadranska Hrvatska, naša NOĆ HRAPOĆUŠE osvojila je Priznanje sa srebrnim znakom za kreativnost u oblikovanju manifestacije temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice.
Nagradu su preuzeli preuzeli: Jerko Gospodnetić, predsjednik Udruge Hrapoćuša, Ivana Jelinčić iz TZ Općine Postira i Jasna Damjanović, ravnateljica Centra za kulturu Brač. U istoj kategoriji društvo su nam pravili Sinjska alka - Viteško alkarsko društvo Sinj i Rapska fjera - Rab koji su osvojili Priznanje sa zlatnim znakom za kvalitetu i sadržajnost manifestacije temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice. 
Još jednom hvala svima koji su zaslužni za ovo veliko priznanje :)